Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Az iskolásoknál szeptember 1-én már igen.

És nálad mikor lesz becsöngetés a kreditpontos képzésre?

Azért kérdezem még időben, nehogy a vészharang hangja legyen belőle!

A kötelező kreditpontos e-learning képzésünk egyik nagy előnye, hogy a saját időbeosztásod szerint, saját magad ütemezve tanulhatsz, aminek persze veszélyei is lehetnek. 

Habár minden kurzus elvégzésére 60 napod van, és ha elkezded, akkor rendszeresen értesítünk, hogy mennyi van még hátra, azért ki lehet csúszni belőle!

Hiszen ebből az évből is már csak kb. 100 nap van hátra, benne az utolsó három “mumus” huszadikával. Nem kérdés, hogy tudod miről beszélek!

Nyáron huszadikáig a könyvelők alapvetően nagyon dolgoznak, huszadika után pedig „nagyon próbálnak” pihenni, utazni, vagy kinek-mi okoz örömet. Nem volt ez másképpen augusztus 20. után sem, amikor nálunk is minden kolléga próbálta még kihasználni a hátralévő nyári napokat, illetve a kisgyerekesek már kezdtek készülődni a tanévkezdésre.

De most, szeptember huszadika után – teszik-nem tetszik – nyakunkon az év vége, amikor ismét nem az lesz a kérdés, hogy hogyan üssük agyon az időt, és amikor a kreditpontok megszerzése háttérbe szorulhat, vagy akár el is maradhat!

kreditpontos képzés adó

Hogy ez ne történhessen meg, vedd úgy, hogy már nálunk is becsöngettek!

Szerencsére szép számmal vannak olyanok, akik megszerezték már mind a 16 kreditpontot, vagy már a nagyobb részét. Külön gratulálok nekik, mert akárhogy is alakul majd a “4. hullám”, és akárhogy közelítenek majd a “mumus” huszadikák, nekik legalább a kreditpontjaik miatt már nem kell, hogy fájjon a fejük.  

Ha Te is közéjük tartozol, akkor külön elismerésem Neked is, de ha még nem, akkor halld meg a csengőszót!

Használd ki ezeket a huszadikák utáni, pár napos időablakokat arra, hogy kényelmesen, kapkodás nélkül megszerezd december 31.-ig a kreditpontjaidat!

Még időben vagy, és ne feledd: a kreditpontjaid megszerzése soha nem volt még ennél egyszerűbb!

Várunk szeretettel, jelentkezni (tagként) az MKOE honlapján tudsz a legegyszerűbben, egyébként pedig, tanulás támogatással a www.kotelezomerlegkepes.hu oldalon.

Üdvözlettel:

Benedek Csaba

alelnök, MKOE