Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Mit szólnál, ha nálunk a 16 pontos anyagot a 12 pontos tanfolyam díjáért meghallgathatnád?

Aki július 20. után tudott elutazni nyaralni (vagy sikerült minimum kicsit rápihenni a júliusi fáradalmakra), annak is már a nyakán az augusztusi könyvelés, ezért meg sem próbállak most egyebekre rávenni (pl., hogy most kezdd el gyűjteni a kreditpontjaidat). 🙂

Ugyanakkor finoman jelzem, hogy szokás szerint most is el fog jönni augusztus 20., majd lassan vége lesz a nyárnak; sőt az év vége sincsen már túl messze!

És sajnos tavaly is azt láttuk a rendszerünkben, hogy voltak olyanok, aki szilveszter este hajráztak, hogy ne veszítsék el a regisztrációjukat.

Annak érdekében, hogy te semmiképp ne se fuss ki az időből, arra inspirálunk, hogy kezdd el időben! (Így nekünk se kell év végén azon izgulnunk, hogy mindenki be tudja-e fejezni a képzéseket, amiket elkezdett.)

Bonyolultabb dolgokat is kitalálhattunk volna erre, de az amúgy is rendkívül kedvező árba nem férnek bele pl. kisorsolt, drága ajándékok, és egyéb inspiráló dolgok.

Ezért arra jutottunk, hogy inkább abból főzünk, amink van!

Így ha szeptember 10-ig megszerzed az MKOE-nál a 12 kreditpontos csomagunkat (ami 3 képzési programot tartalmaz), akkor ráadásként INGYEN megkapod a 4. kurzust! 

Mivel legalább 8 kreditpontot mindenféleképpen számvitel témakörben minősített szakmai továbbképzésen kell teljesítened, ezért ez azt jelenti, hogy – ha nem hagyod a jelentkezést az utolsó pillanatra – akkor egy Adó előadás helyett mindkettőt megkapod.

Vesztenivalód már csak azért sincsen, mert megkezdett kurzusonként 60 nap áll majd a rendelkezésedre az adott képzési program befejezésére. Ez praktikusan azt jelenti, hogy ha holnap jelentkezel, akkor is legkorábban október eleje-közepe magasságában kell befejezned az első 3 órás blokk hallgatását, ami azért nem tűnik vállalhatatlan feladatnak.

Mind a 2 Adó érdekes és hasznos, ezért azt javaslom, hogy ne várj az utolsó pillanatig, hanem indítsd el mihamarabb az MKOE-nál a jelentkezésedet, hogy 3 kurzus áráért mind a 4 előadást megkapd tőlünk!

Üdvözlettel:

Benedek Csaba

alelnök, MKOE